Wat maakt Taratafel zo anders ?

TARATAFEL -Bijzondere details, eindeloze mogelijkheden.

Tara Tafel is in vele variaties samen te stellen. Met zes modellen blad en vier verschillende ontwerpen voor poten zijn de mogelijkheden haast eindeloos. De afmetingen en de kleur van het tafelblad kunnen helemaal aan je interieur worden aangepast. Zo wordt Tara Tafel compleet naar jouw wens samengesteld.
Het zijn de details die een meubel bijzonder maken, in het ontwerp van de Tara tafels is aan de kleinste details gedacht. De combinatie van de poot en de rand in kleur of verjongd rond het tafelblad, maken het design van de Tara Tafel helemaal af!

1 Kies een bladvorm

Kies eerst de juiste bladvorm

Begin eerst met het kiezen van een bladvorm. Wil je een rond blad, een paperclip blad, een boot blad, een ellips blad of rechthoekig blad; de mogelijkheden zijn legio. Heb je een vorm gekozen kies dan als volgende stap het onderstel dat je bij deze bladvorm vindt passen. 

2 Kies nu het onderstel

Onderstel Recht-Rond of trompetvoet

Tara-tafelpoten zijn er in diverse uitvoeringen. Te leveren in chroom glans of mat zwart. Elk Tara-tafelblad kan met een onderstel naar keuze uit onze collectie worden uitgevoerd.

3 Kies nu de toplaag

Er zijn 4 soorten toplagen

1.Pfleiderer dst-Xpres (formica): alle kleuren waaronder diverse  RAL kleuren. 
2.Furniture Linoleum:  4179, 4178, 4023,  4132, 4180, 4184, 4154, 4181, 4164.
3. Fenix: alle kleuren
4. Marmoleum : alle kleuren.

Diverse modellen uitgelicht:

laptop

bekijk hieronder al onze bootmodellen met gebogen chromen onderstel

bekijk hieronder al onze ellips modellen met gebogen chromen onderstel

bekijk hieronder al onze bootmodellen met recht chromen onderstel

bekijk hieronder al onze ellipsmodellen met recht chromen onderstel

bekijk hieronder al onze ellipsmodellen met trompetvoet

bekijk hieronder al onze ronde tafelmodellen met trompetvoet

De Geschiedenis van TARA TAFEL

'The Hill Of TARA'

De naam van de tafel komt van the Hill of Tara in Ierland. Tot de 6e eeuw vormde Tara Hill de zetel voor diverse Ierse koningen.
Eenvoud, werkelijkheid en functionaliteit liggen ten grondslag aan de Tara tafel. Deze kenmerken in combinatie met de ruime keuze modellen, onderstellen, afwerkingen en toplagen maken dat de atra tafel geheel naar uw wensen en smaak samen te stellen is.

EEN TAFEL VOOR IEDEREEN

TARATAFEL -Bijzondere details, eindeloze mogelijkheden.

De Tara Tafel is in vele variaties samen te stellen. Met zes modellen blad en vier verschillende ontwerpen voor poten zijn de mogelijkheden haast eindeloos. De afmetingen en de kleur van het tafelblad kunnen helemaal aan je interieur worden aangepast. Zo wordt Tara Tafel compleet naar jouw wens samengesteld.
Het zijn de details die een meubel bijzonder maken, in het ontwerp van de Tara tafels is aan de kleinste details gedacht. De combinatie van de poot en de rand in kleur of verjongd, rond het tafelblad, maken het design van de Tara Tafel helemaal af!

Informatie over verkoopadressen

Verkooppunten door héél Nederland

Waar je ook woont, Taratafel is door heel Nederland verkrijgbaar. Wil je de tafel eerst eens bekijken?
De meeste van onze leveranciers hebben wel een exemplaar staan.

Meer weten?